Project Description

Har du en boligdrøm vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss for en hyggelig boligprat

Trolldalsvegen 17, 2033 Åsgreina

Gjerdrum Byggservice AS har levert totalenterprise i dette prosjektet. Helt fra første spiker til «nøkkelen i døra»

Om husmodellen
Hitra er et av våre mest fleksible hus, og har mange kvaliteter som en familie i dag setter pris på. Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om man velger å bruke dem selv. En kan for eksempel velge å bo i hele boligen selv eller leie ut deler av den. Huset tilpasses også enkelt alle tomtetyper, og man kan ha inngangsparti i begge etasjer.  Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning.

I dette prosjektet på Trolldalsvegen 17 har vi satt opp en omtegnet versjon, uten utleiedel. Utvidet informasjon om hustypen finner du hos vår samarbeidspartner Systemhus. Her kan du også bestille vår store huskatalog.

Falt du for denne husmodellen kan du prøve deg frem i vår interaktive boligplanlegger. Her er det lov å drømme seg litt bort.

Interaktiv boligplanlegger

Prosjektinfo

Dato

November 2017

Primærrom

179 kvm

Bruksareal

186 kvm

Bruttoareal

206 kvm

Bildegalleri

Trolldalsvegen 17 - Plantegning 2.etg

Kontakt oss for en hyggelig boligprat i dag

Hva gjelder henvendelsen?

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Telefonnummer
Adresse *
Postnummer *

Poststed *

Emne *

Hva kan vi hjelpe med?

[recaptcha]

Våre samarbeidspartnere

Vi stiller store krav til oss selv. Gjerdrum Byggservice AS er ikke bare et firmanavn, vi ser på det som et kvalitetsstempel. De samme kvalitetskrav stiller vi til våre leverandører og underleverandører.