Har du et prosjekt vi kan hjelpe deg med?

Bestilll befaring i dag

Vi hjelper deg gjerne

Nybygg – Tilbygg – Rehabilitering

Gjerdrum Byggservice AS er en totalleverandør av håndverkstjenester innen byggbransjen. Vi hjelper deg gjerne med alt fra planlegging, tegning og byggsøknader til oppussing av ditt hjem, eller kanskje du drømmer om en helt ny bolig? Vi har ansatte med yrkesstolthet som gjør at vi legger det lille ekstra i vårt arbeid. Kvalitet er viktig i alt vi gjør.  Vi har seriøse samarbeidspartnere innen alle håndverksfag, dette gir oss kapasitet til å levere totale løsninger og vi bruker bare kvalifiserte fagfolk i alle ledd, så du slipper ubehagelige overraskelser underveis.

Hvorfor velge oss?

Gjerdrum Byggservice AS er stor nok til å levere, og liten nok til å bry seg. Hos oss skal du til enhver tid føle at du blir tatt vare på. Målet vårt er at du som kunde skal føle at byggeprosessen er enkel, trygg og ryddig. Vår administrasjon er liten og effektiv, og det er korte kommunikasjonsveier innad i bedriften. Det bidrar til at utfordringene løses raskt, og at du får god personlig oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Vi har fagarbeidere med bred erfaring, interesse for sitt fag og en stolthet til arbeidet de utfører. Dette gjenspeiler seg i vårt sluttprodukt. Ved siden av dette har vi et solid nettverk av kompetanse i ryggen, gode rutiner og et godt innarbeidet system vi følger fra start til slutt.

Vi stiller store krav til oss selv. Gjerdrum Byggservice AS er ikke bare et firmanavn, vi ser på det som et kvalitetsstempel. De samme kvalitetskrav stiller vi til våre leverandører og underleverandører.  Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare vårt arbeid holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i våre ansatte, våre samarbeidspartnere og underleverandører.

tester

Nybygg

Med vår samarbeidspartner Systemhus kan vi levere en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Med Systemhus bygger vi moderne, tradisjonelle og herskapelige hus tilpasset dine behov.

Tilbygg

Vi har mange års erfaring med både tilbygg og påbygg. Vi hjelper deg gjerne med alt fra tegninger, søknader og utførelse av arbeidet. Hos oss vil du få en prosjektleder som følger deg og jobben fra start til slutt.

Rehabilitering

Vi utfører alle typer rehabiliteringsarbeider relatert til eksisterende bygninger. Alt fra bytte av gulv, vinduer, dører og tak til oppussing av bad. Vi ekskluderer ingen, alle er velkommen til å ta kontakt. Vi har gode og seriøse samarbeidspartnere innen alle faggrupper.

Garasje

Vi utfører oppføring av garasje og carport. Alt ifra grunnarbeid/betongarbeid og til garasjen står ferdig. Sammen skreddersyr vi en løsning for deg.

Baderom

Vi utfører alt av arbeidet innenfor våtrom. Om det skal bygges nytt, rive gammelt eller rehabilitere eksisterende baderom. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi tømrer, elektriker, rørlegger, murer og maler. Kort sagt hjelper vi deg fra A til Å med ditt våtromsprosjekt.

Dører og vinduer

Vi demonterer gammelt, og monterer nytt av alle typer vinduer; Blomsterbrett, foring, isolering, tetting og listing. Dører bytter vi både innvending og utvendig. Vi stiller gjerne med vinduer, dører og utfører arbeidet for deg.

Tak

Vi har mange års erfaring med å legge tak og renovere tak. Tak er et kritisk punkt på alle bygg når det kommer til lekkasjer, og det er svært vanskelig å oppdage skaden. Vi har kompetansen og oversikten over smarte løsninger for ditt tak, med oss unngår du ubehagelig overraskelser. Vi leverer alt fra riving, bortkjøring, rigging av stillas, kjøp av takstein, nye sløyfer, nye takrenner eller nedløpsrør og utskifting av taket.

Etterisolering

Vi hjelper deg med å unngå «å fyre for kråka». Etterisolering gjør huset mer energieffektivit, gir bedre innemiljø og øker komforten.

Terasse

Med vår lange erfaring med bygging av terrasser, tilpasser vi den akkurat slik du ønsker. Sammen lager vi en uteplass dere blir fornøyd med, og kan nyte lange sommerkvelder på.

Vi kommer gjerne på befaring

Hva gjelder henvendelsen?

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Telefonnummer
Adresse *
Postnummer *

Poststed *

Emne *

Hva kan vi hjelpe med?

[recaptcha]

Våre samarbeidspartnere

Vi stiller store krav til oss selv. Gjerdrum Byggservice AS er ikke bare et firmanavn, vi ser på det som et kvalitetsstempel. De samme kvalitetskrav stiller vi til våre leverandører og underleverandører.