Landet åpner gradvis opp igjen i disse pandemitider, og Bygdecup er tilbake etter ett års koronapause. Nytt av året er at vi skal arrangere en aftercup etter turneringen, dette vil foregå i og utenfor klubbhuset og varer til ca kl 19.30. Vi planlegger enkel servering, og mer info vil komme etter hvert.

En annen nyhet er at det vil være en meget dyktig speaker under cupen. GIL’s daglige leder, Roger Pettersen, som bl.a har vært speaker under NM-finalene i innebandy, vil være speaker under cupen. Se ikke bort ifra at det vil være live kommentator under i hvert fall en kamp eller tre. Dette blir moro, og det tviler vi på at du vil gå glipp av.

Gjerdrum Byggservice og GIL Fotball utfordrer hele bygda til å stille til bygdecup lørdag 4. september 2021. Lag fra andre bygder og kroker i landet er selvfølgelig også velkomne. Vi vil selvfølgelig forholde oss til de regler og råd som gjelder vedr pandemi, smittevern etc.

Det er begrenset antall plasser, og vi har hatt lag på venteliste i alle år. Så meld på laget kjapt for å sikre deg en plass på en meget morsom og sosial cup.

Skulle arrangementet bli avlyst pga retningslinjer fra myndighetene vedr korona så vil avgiften betales tilbake minus gebyret til deltager.no som er på ca kr 40.

Cupen vil bli spilt som 7’er fotball, så hvert lag må minst ha 7 spillere. Ingen maks begrensning.  

Det er vanlige fotballregler som gjelder. Leggskinn er påbudt, og eneste tillatte fottøy er joggesko eller fotballsko.

MELD DEre på bygdecup 2021 her

Cupfakta

Sted: Gjerdrum Stadion
Påmeldingsavgift: 1000,- kr per lag.
Startdato: 04.09.2021 09.00
Sluttdato: 04.09.2021 17.00

Påmeldingsfrist: 23.08.21 09.00
Spilletid: 1x 20 min, alle lag er garantert minimum tre kamper.

Kontaktperson for arrangementet: 
Tore Bjørnsengen og Rune Kraft Johansen
Tel: 99 60 19 99 og 99 66 99 66
bygdecup@gilfotball.no