Christoffer Endrè Odden ny daglig leder i Gjerdrum Byggservice AS

Vi har gleden av å informere om at Christoffer Endre Odden tiltrer som daglig leder i Gjerdrum Byggservice AS 1. februar 2021! Odden er 32 år og er utdannet byggingeniør fra Høgskolen i Oslo. Han er født, oppvokst og fortsatt bosatt i Gjerdrum og har nær og kjær tilknytning til bygda.

Odden har tidligere jobbet som prosjektingeniør, formann, anleggsleder og prosjektleder i AF Gruppen og Huser Entreprenør. Han kommer nå fra stillingen som teknisk sjef i Maxbo Teknikk, hvor han også har vært en del av ledergruppen. Christoffer Endre Odden vil tilføre selskapet den struktur og profesjonalitet som vi ønsker i Gjerdrum Byggservice AS.

For å få en helhetlig ledelse av selskapene i GBS Gruppen AS, blir Odden samtidig daglig leder i eiendomssutviklingsselskapet GBS Prosjekt AS og i vår eiendom Hellenveien 26 AS.

Gründer og medeier Magnus Ekkjestøl går fra samme dato av som daglig leder. Han skal nå bruke all sin energi og kompetanse på det han elsker; nemlig å lede og drive byggeprosjekter både på nybygg og rehab i Gjerdrum Byggservice AS. Han gleder seg stort til å konsentrere seg om dette!

Gjerdrum Byggservice har nå i 10 år levert gode tjenester og godt håndverk. Bedriften har vokst betydelig de siste årene, og gjort store organisatoriske grep for å ruste oss for fremtiden. Ansettelsen av ny daglig leder vil være med å løfte Gjerdrum Byggservice AS ytterligere både i kvalitet i utførelse og i lønnsomhet. En god start på vårt 10-års jubileum, og et viktig steg videre mot våre målsetninger.

Ta gjerne kontakt med Christoffer Endre Odden på tlf 478 66 757 eller med styreleder Per Egil Moseng på tlf 970 26 936 om det er noe du lurer på.

Vi bygger Gjerdrum og Romerike og gleder oss til spennende utfordringer i 2021 og årene som følger!