TJENESTER FOR Borettslag og sameier

Gjerdrum byggservice AS har i mange år samarbeidet med borettslag og sameier innen oppussing av fasader, etterisolering og bytte av panel, bytte av tak, utskiftning av balkonger, garasjeanlegg, samt bytte av dører og vinduer. Vi kan vise til gode referanser. 

Skal dere skifte utvendig kledning på boligene, kan det være smart å etterisolere samtidig. Da forbedres isolasjonsevnen og hindrer at varmen lekker ut

Kort om oss 

vi er en totalleverandør av håndverkstjenester innen byggbransjen. Vi har seriøse samarbeidspartnere innen alle håndverksfag, dette gir oss kapasitet til å levere akkurat det våre kunder ønsker. Vi benytter oss bare av kvalifisert fagfolk i alle ledd, som betyr at dere slipper ubehagelig overraskelser underveis. Hos oss blir du tatt på alvor, velger du Gjerdrum Byggservice AS, velger du kvalitet!

Arbeidsområder

  • Utskiftning av vinduer og dører
  • Malerarbeider
  • Panelutskiftning og etterisolering
  • Rehabiliteringsarbeider
  • Bytte av tak
  • Tak og blikkenslagerarbeider

 

Prosjektleder Magnus Ekkjestøl i Gjerdrum Byggservice AS

Magnus Ekkjestøl
Prosjektleder

Jeg kommer gjerne på befaring

Gründer og medeier Magnus Ekkjestøl har over 20 års erfaring som tømrer, og over 15 år som prosjektleder. Etter 10 år som Daglig leder i Gjerdrum Byggservice AS ga han stafettpinnen videre og bruker nå all sin energi og kompetanse på det han elsker; nemlig å lede og drive byggeprosjekter.

Jeg stiller store krav til meg selv, og de samme kvalitetskrav stiller jeg til våre ansatte, leverandører og underentreprenører. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess.

Jeg kommer gjerne på befaring for å bistå i ditt prosjekt, og jeg blir med dere igjennom hele byggeprosessen. Mitt mål er at du som kunde skal føle at byggeprosessen er enkel, trygg og ryddig. 

Når du er fornøyd, er jeg fornøyd!

Ønsker du en uforpliktende befaring, råd og tips for ditt byggeprosjekt? Kontakt oss gjerne