Rehabilitering, ombygging og tilbygg

Som totalleverandør av håndverkstjenester kan vi være din samarbeidspartner fra idéfasen til din byggedrøm er realisert. Vår avdeling for rehabilitering, ombygging og tilbygg har gjennomført flere hundre oppdrag fra totalrenovering til bytte av vinduer, dører, kledning og isolasjon. Skal du skifte tak eller pusse opp badet må du gjerne ta kontakt med oss. Vi har kompetansen til å utføre det meste av snekkerarbeider, maling, vvs og elektro.

Gjerdrum Byggservice AS skal være et trygt valg – Du får bare kvalifiserte fagfolk, og en prosjektleder som følger deg fra start til slutt. 

Våre ansatte er fagarbeidere med bred erfaring, interesse for sitt fag og en stolthet til arbeidet de utfører. Vi samarbeider kun med dyktige og seriøse fagfolk, og har i en årrekke levert flere hundre prosjekter med de samme rørleggerne og elektrikerne på laget. Selv mener vi å ha samlet noen av bransjen beste fagfolk. Dette gir oss kompetansen og kapasiteten vi trenger for å levere akkurat det våre kunder ønsker.

Prosjektleder Magnus Ekkjestøl i Gjerdrum Byggservice AS

Magnus Ekkjestøl
Prosjektleder

Jeg kommer gjerne på befaring

Gründer og medeier Magnus Ekkjestøl har over 20 års erfaring som tømrer, og over 15 år som prosjektleder. Etter 10 år som Daglig leder i Gjerdrum Byggservice AS ga han stafettpinnen videre og bruker nå all sin energi og kompetanse på det han elsker; nemlig å lede og drive byggeprosjekter.

Jeg stiller store krav til meg selv, og de samme kvalitetskrav stiller jeg til våre ansatte, leverandører og underentreprenører. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess.

Jeg kommer gjerne på befaring for å bistå i ditt prosjekt, og jeg blir med dere igjennom hele byggeprosessen. Mitt mål er at du som kunde skal føle at byggeprosessen er enkel, trygg og ryddig. 

Når du er fornøyd, er jeg fornøyd!