Du har boligdrømmen, Vi bygger Huset

I Gjerdrum Byggservice AS er vi opptatt av å gjøre byggeprosessen til en positiv, engasjerende og oversiktlig opplevelse når du skal bygge hus. Vi er stolt Systemhus forhandler, og med det har vi en av landets største boligleverandør med på laget. Sammen bygger vi Romerike, og kan garantere deg et hus både du og vi kan være stolte av. Vi kan levere smarte og moderne løsninger med ditt særpreg. Fortell oss om dine boligdrømmer, så skal vi bidra med vår kunnskap og godt håndtverk. 

Våre hus skal gi glede gjennom et helt liv. 

Når du skal bygge hus hjelper vi deg gjennom hele byggeprosessen fra tomtetilpasning, til nøkkelen står i døra. Våre arkitekter og konsulenter bistår med tilpasning av bolig til tomten. Vår salgssjef utarbeider et pristilbud basert på tegningsforslaget slik at du har kontroll på økonomien i tidlig fase. Vi benytter standard kontrakter utarbeidet av Standard Norge, her avtales alt fra pris, garantistillelse og overtakelse. Vi tar oss av byggesøknaden, så du trenger ikke la deg skremme av tunge skjemaer som må fylles ut og redegjøres for. Vi benytter kun offentlig godkjente håndverksbedrifter til prosjektering, bygging og kontroll av det enkelte fagområdet. 

Vi har bygd boliger på Romerike i en årrekke, og kjenner godt til de fleste kommuner. Har du planer om å bygge hus, må du gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig husprat.

Salgssjef Leif-Martin Brodahl

Leif-Martin Brodahl
Salgssjef

ALLTID KLAR FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

Vår salgssjef Leif-Martin har bakgrunn som tømrer, og over 10 års erfaring som boligutvikler. For de fleste er det første gang man bygger bolig, og det er ikke lett å se for seg hvordan byggeprosessen er, og hvilke krav som gjelder. Ansvarlig søker (SØK), Plan og bygningsloven (PBL), Teknisk forskrift (TEK), Saksbehandlingsforskriften (SAK), Byggherreforskriften eller Norm for el-installasjoner (NEK 400), len deg tilbake og slapp helt av, Leif-Martin guider deg igjennom fra ide til nøkkelen står i døra.

Har du egne idéer eller tegninger, hjelper vi deg også med dette. Vi har lang erfaring med bygging av skreddersydde boliger.

Jeg blir gjerne med på tomtebefaring, og kan love dønn ærlige råd. Om du skal bygge drømmeboligen, kanskje du har en tomt til salgs, eller ønsker se på et samarbeidsprosjekt. Ikke nøl med å ta kontakt, jeg setter meg gjerne ned for en kaffeprat.