Pusse opp bad? Vi kan hjelpe deg

Drømmer du om å pusse opp badet eller bygge nytt? Gjerdrum Byggservice har mange års erfaring, og solid kompetanse innen våtromsnormen. Vi er en totalleverandør av håndverkstjenester med ansvarsrett og sentralgodkjenning. 

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din, og mange ønsker derfor tilpasse badet akkurat slik man ønsker det. Det finnes et hav av ulike løsninger, og valg som må tas når du skal pusse opp badet, alt fra farger, utstyr, fliser, innredninger og lignende. Sammen med våre dyktige leverandører, kan vi veilede deg i jungelen av muligheter når du skal pusse opp badet

Vår baderomspakke består av en totalleveranse med alt fra snekker, rørlegger, elektriker, flislegger og maler. 

I tillegg vil du få din personlige prosjektleder som følger deg opp under hele prosjektet. På et standard baderom bruker vi ca 3.5 uke fra start til slutt. Når arbeidet er ferdigstilt, leverer vi FDV-dokumentasjon rett inn i Boligmappa.

Vi er opptatt av forutsigbarhet, og velger du Gjerdrum Byggservice AS får du en totalpris på oppussing av ditt bad. Vi benytter oss bare av kvalifiserte fagfolk i alle ledd, som betyr at dere slipper ubehagelig overraskelser underveis og i etterkant.

Personlig råd og veiledning for ditt baderomsprosjekt

Våre prosjektledere har lang erfaring og stor interesse for sitt fag. Vi vet at det ikke finnes en stil og et godt gjennomført prosjekt handler mye om å finne en personlig stil som du kan leve lenge med. Med våre gode samarbeidspartnere er vi sikre på at vi kan bidra til massevis av inspirasjon til ditt nye bad. 

Store og små fliser kan brukes i kombinasjon, og de forskjellige sonene på baderommet fremheves ved å kombinere farger, former og overflater. Fargerike fliser, mønsterfliser eller uventede former kan gi interiøret et ekstra popp. Vi er opptatt av selv de små detaljene når du skal pusse opp ditt bad, selv fugefargen blir viktig, og et godt tips er å velge en farge som er ton-i-ton med flisen for å holde stilen. 

Vi kommer gjerne på befaring for å kartlegge ditt behov, befaringen er gratis og i etterkant får du et uforpliktende pristilbud på arbeid og materialer. 

Prosjektleder Magnus Ekkjestøl i Gjerdrum Byggservice AS

Magnus Ekkjestøl
Prosjektleder

Jeg kommer gjerne på befaring

Gründer og medeier Magnus Ekkjestøl har over 20 års erfaring som tømrer, og over 15 år som prosjektleder. Etter 10 år som Daglig leder i Gjerdrum Byggservice AS ga han stafettpinnen videre og bruker nå all sin energi og kompetanse på det han elsker; nemlig å lede og drive byggeprosjekter.

Jeg stiller store krav til meg selv, og de samme kvalitetskrav stiller jeg til våre ansatte, leverandører og underentreprenører. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess.

Jeg kommer gjerne på befaring for å bistå i ditt prosjekt, og jeg blir med dere igjennom hele byggeprosessen. Mitt mål er at du som kunde skal føle at byggeprosessen er enkel, trygg og ryddig. 

Når du er fornøyd, er jeg fornøyd!

Ta kontakt for en hyggelig baderomsprat

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Address

Informasjon om din bolig

Boligtype
Hvilke materiale består bygningen av?

Mål av våtrommet

Arbeidsomfang

Downlights?
Dusj?
Veggnisje i dusjsone?
Flisarbeider
Vegghengt toalett?
Badekar?
Opplegg for vaskemaskin?
Malerarbeider?
Din beskrivelse av ønsket leveranseomfang
Beskriv med egne ord omfanget av leveransen du ser for deg.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Har du bilder, en skisse av baderommet, eller annet som kan være til hjelp for å få en oversikt over dine ønsker. Legg det gjerne ved.