Bytte vinduer og dører

Det kan være mye å spare på strømregningen ved å velge energieffektive løsninger. Bytte av vinduer og dører kan ha mye å si for inneklima og boligens varmetap. Vi kan bytte dører og vinduer for deg, raskt og effektivt.

Vi har et tett samarbeid med landets fremste leverandører av vinduer og dører, og med det er vi sikre på at det vi leverer er av høy kvalitet.

Hvorfor bør man bytte vinduer og dører?

I et eldre hus med gamle vinduer kan så mye som opp mot 40% av varmen gå tapt gjennom vinduene. Dette varmetapet kan sannsynligvis halveres ved å bytte til mer moderne vinduer. Denne oppgraderingen vil gi en mer energieffektiv bolig, som både er mer miljøvennlig og som vil kunne hjelpe på strømregningen. Bytte av vinduer kan også føre til at boligens verdi går opp. Dagens dører er godt isolert, så bytter du ut en dårlig og trekkfull dør, reduserer du varmetapet.

Vinduer og dører eldre enn 1990 bør byttes, ettersom dagens krav til U-verdi er vesentlig endret. Kort sagt sier U-verdien deg hvor god isolasjonsevne produktet har. Jo lavere U-verdi, jo bedre er vinduet eller døra isolert. 

Hva koster det å bytte vinduer og dører? 

Prisen for å bytte vinduer og dører vil variere avhengig av mange ulike faktorer, eksempelvis husets type, størrelse, og hvilket produkt du velger. For vinduer er det prisforskjeller på 2-lags og 3-lags glass, forskjellen er hvor godt de isolerer. større vinduer koster mer enn mindre, og prisen vil variere basert på åpningsfunksjon. Til eksempel er et fastkarm vindu som ikke kan åpnes, billigere enn et toppsvingvindu. Mye av det samme gjelder dører, og det finnes også her et hav av muligheter og tilvalgsmuligheter. Her kan vi gi deg råd i jungelen av valgmuligheter. 

Prisen på arbeidet vil også variere basert på variasjon i rigg og driftkostnader, er det behov for stillas eller lift vil dette koste mer. Må det gjøres justeringer dersom vinduet skal være større eller mindre enn hva som var der før, vil dette også øke kostnaden.

Komplett pristilbud

Gjerdrum byggservice AS leverer alt fra riving, avfallshåndtering, rigg av stillas, innkjøp av materialer, utskiftning av alle typer vinduer, blomsterbrett, foringer, isolering, tetting og listing. Vi bytter både innvendig og utvendig dører. 

Vi kommer gjerne på befaring for å kartlegge ditt behov, befaringen er gratis og i etterkant får du et uforpliktende pristilbud på arbeid og materialer. Sammen med våre dyktige leverandører er vi sikre leverer på å kunne levere en løsning tilpasset norske værforhold. 

Våre prosjekter innen bytte av vinduer og dører, omfatter ofte også kledning og etterisolering og bytte av tak. Vår prosjektleder Magnus Ekkjestøl er registrert i Energirådgiverregisteret og gir deg gjerne gode råd rundt energitiltak du kan gjennomføre i boligen din

Prosjektleder Magnus Ekkjestøl i Gjerdrum Byggservice AS

Magnus Ekkjestøl
Prosjektleder

Jeg kommer gjerne på befaring

Gründer og medeier Magnus Ekkjestøl har over 20 års erfaring som tømrer, og over 15 år som prosjektleder. Etter 10 år som Daglig leder i Gjerdrum Byggservice AS ga han stafettpinnen videre og bruker nå all sin energi og kompetanse på det han elsker; nemlig å lede og drive byggeprosjekter.

Jeg stiller store krav til meg selv, og de samme kvalitetskrav stiller jeg til våre ansatte, leverandører og underentreprenører. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess.

Jeg kommer gjerne på befaring for å bistå i ditt prosjekt, og jeg blir med dere igjennom hele byggeprosessen. Mitt mål er at du som kunde skal føle at byggeprosessen er enkel, trygg og ryddig. 

Når du er fornøyd, er jeg fornøyd!

Ønsker du en uforpliktende befaring, råd og tips for ditt byggeprosjekt? Kontakt oss gjerne