Gjerdrum Byggservice AS

Gjerdrum Byggservice AS ble etablert i 2011 av Magnus Ekkjestøl og Leif-Martin Brodahl. Pionerånd, nyskapning og innovasjon har vært en rød tråd helt fra starten. Vi er en bedrift som setter deg som kunde i fokus, hos oss skal du oppleve byggeprosessen som positiv og trygg. Med årene har vi gradvis vokst, og i dag er vi 12 ansatte. Vi har etablert et tett samarbeid med seriøse samarbeidspartnere innen alle håndverksfag, og har et like sterkt samarbeid med våre leverandører.

I 2014 ble vi Systemhusforhandler, En kjede som i mange år har vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme.

En hver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Vi er svært fornøyd med dette valget og sammen med Systemhus bygger vi fremtiden. I 2015 ble vi kåret til årets nykommer i Systemhuskjeden.

2016 ble et år vi er svært stolte av. Vi ble kåret til årets proff-samarbeidspartner av Maxbo, og vår salgssjef vant prisen som årets Systemhusselger.

Vi ser fortsatt fremover og jobber daglig for å nå våre mål og visjoner. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Ansatte i Gjerdrum Byggservice AS