Bolig til salgs – Sydoverveien, Fetsund

Fetsund – flott prosjektert funkisbolig – Takterrasse – Dobbeltgarasje – 3 sov – Kort vei til tog

For GBS Prosjekt AS skal Gjerdrum Byggservice AS stå for oppføring av en lekker og moderne tomannsbolig i Sydoverveien, Fetsund. Boligen prosjekteres i disse dager, prosjektet har igangsettingstillatelse, og estimert byggestart mai/juni 2024. Ferdigstillelse er estimert til 1.kvartal 2025. forutsatt vedtatt byggestart.

Boligen oppføres i moderne arkitektur med gode solforhold og store vindusflater. Det leveres påkostet NORD-kledning, som krever minimalt med vedlikehold og gir en tøff fasade som både tåler og ser ut som den har vært ute mer enn en vinternatt.

Vi i Gjerdrum Byggservice AS vil oppdatere prosjektets fremdrift underveis med bilder fra støp til nøkkelen i døra.

Fasade Sydoverveien, Fetsund

Boligen får en god planløsning, med blant annet to stuer, og to bad. Fra takterrassen vil man kunne nyte av flott utsikt over Glomma. Prosjektet leveres med 1-stavs eikeparkett som standard, og for øvrig med en høy standard med en rekke opprinnelige tilvalgsløsninger som en del av standardleveransen.

Det brukes norske lokale bedrifter i oppføringen, noe vi er svært stolt av. Vi har arbeidet sammen en årrekke, og med det utviklet et godt og stabilt samarbeid.

Salgssjef Leif-Martin Brodahl

Leif-Martin Brodahl
Salgssjef

Ved interesse for boligprosjektet, ta kontakt med salgssjef Leif-Martin Brodahl 

Bildegalleri